Kræver lidt engagement, men smager skønt og hviler let i maven.

Friske forårsruller med glaskål, spicy kylling og dip
Ingredienser
4 pers.
1-2 pk rispapir
350 g kylling inderfilet, skåret ud i mindre stykker
1 spsk olie
1-2 spsk sød chili sauce
2 tsk allround krydderi
2 små eller 1 stort glaskål
2 gulerødder
2 forårsløg
1 rødløg
4 hjertesalat
Lidt hakkede cashewnødder, peanuts eller sesamfrø (kan udelades)
Dip:
0.5 dl riseddike
2 spsk soya
2 spsk vand
2 spsk ahornsirup
1 hvidløgsfed, knust
1 lime, saften fra
1 tsk røde chiliflager (kan udelades)
Opskrift: Michelle Appelros
Foto: Maria Warnke Nørregaard
Tilberedning
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12