Friske forårsruller med glaskål, spicy kylling og dip
Tilberedning
+60 min - 4 personer
- Pisk dippen sammen og lad den stå og trække.
- Varm en sauterpande op, kom olie i panden.
- Kom kyllingen og allround krydderi i panden og brun det gyldent på alle sider.
- Kom derefter sweet chilli sauce i panden og rør hyppigt de sidste 5 minutter. Sæt til side.
- Vask hjertesalaten og pluk den i hele små blade og de store blade i halve.
- Pil løget og fjern top og bund, halver det og skær i tynde skiver.
- Skræl glaskål og gulerødder. Skær dem i julienne (tændstik størrelse)
- Vask og skær forårsløgene i ringe. Hak nødderne, hvis du vil have nødder i
- Læg alle klargjorte grøntsager frem på køkkenbordet. Dyp et rent viskestykke i koldt vand, vrid det og læg det ud foran dig. Sæt en stor skål varmt vand ved siden af.
- Åbn nu pakken med rispapir og tag et papir ud, dyp det helt ned i vandet 1-2 sek. og læg det derefter op på viskestykket. Kom nu lidt forskellige grøntsager og salat midt på papiret. Kom også lidt stegt kylling i.
- Fold nu siderne ind og lav din rulle. Læg til side på et fad.
- Lav alle rullerne færdigt og server straks med din dip sauce til.
Opskrift: Michelle Appelros. Foto: Maria Warnke Nørregaard