Kræver lidt engagement, men smager skønt og hviler let i maven.

Tilberedning

+60 min - 4 personer

  1. Pisk dippen sammen og lad den stå og trække.
  2. Varm en sauterpande op, kom olie i panden.
  3. Kom kyllingen og allround krydderi i panden og brun det gyldent på alle sider.
  4. Kom derefter sweet chilli sauce i panden og rør hyppigt de sidste 5 minutter. Sæt til side.
  5. Vask hjertesalaten og pluk den i hele små blade og de store blade i halve.
  6. Pil løget og fjern top og bund, halver det og skær i tynde skiver.
  7. Skræl glaskål og gulerødder. Skær dem i julienne (tændstik størrelse)
  8. Vask og skær forårsløgene i ringe. Hak nødderne, hvis du vil have nødder i
  9. Læg alle klargjorte grøntsager frem på køkkenbordet. Dyp et rent viskestykke i koldt vand, vrid det og læg det ud foran dig. Sæt en stor skål varmt vand ved siden af.
  10. Åbn nu pakken med rispapir og tag et papir ud, dyp det helt ned i vandet 1-2 sek. og læg det derefter op på viskestykket. Kom nu lidt forskellige grøntsager og salat midt på papiret. Kom også lidt stegt kylling i.
  11. Fold nu siderne ind og lav din rulle. Læg til side på et fad.
  12. Lav alle rullerne færdigt og server straks med din dip sauce til.


Opskrift: Michelle Appelros. Foto: Maria Warnke Nørregaard

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Friske forårsruller med glaskål, spicy kylling og dip

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.