En skøn salat, som smager af sommer og sol - perfekt til alle sommerens grillmiddag.


Tilberedning

30 min - 4 personer

Skær peberfrugterne i kvarte og fjern kernerne.

Grill peberfrugterne med skindsiden opad på bagepapir i ovnen. Lad skindet blive helt sort.

Læg de afkølede peberfrugter i en lukket plasticpose i 10 minutter, hvorefter skallen er nem at fjerne.

Skær peberfrugterne i strimler

Læg babyspinatbladene i en flad skål og læg de halve cherrytomater ovenpå. Læg peberfrugter på salaten. Pynt med stykker af fetaost.

Rør dressingen sammen og dryp over salaten.

Tip
Variér salaten med mozzarella, frisk basilikum, oliven, finthakkede rødløg, pesto eller rucola.

Opskriften er fra  bogen "Den lille røde om tomater"
Foto Henrik Freek

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.