Sommer-salat | Salat med frillice, hindbær og feta | Sæson
Kombinationen af de søde bær, den sukkerbagte, salte skinke og gedefetaen gør denne salat til noget helt specielt.

Tilberedning

30 min - 4 personer

1. Pluk salatbladene i mundrette stykker.

2. Læg skinkeskiverne på en plade med bagepapir, drys en smule sukker på og bag dem i ovnen ved 225°, 5 – 6 minutter.

3. Tag dem ud og lad dem afkøle.

4. Pisk dressingen sammen, smag den godt til og vend den med salaten, bær og smuldret ost. 

5. Bræk skinken i mindre stykker og fordel dem ovenpå salaten.

Energi pr. person
440 Kcal 
Fedt: 27%
Protein: 19%
Kulhydrat: 54%

Tip
Fin frokost – eller buffetret.

Opskrift og styling: Vibeke Lehn
Fotograf: Henrik Freek

 

Læs mere om

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Frillicesalat med hindbær og sukkerbagt skinke

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.