Frikadellemuffins med kartoffelmos er et hit til børnefødselsdagen. Lav dem en dag eller to før, og server dem kolde på dagen.

Tilberedning

- 6 personer

Rør kødet sejt med salt og tilsæt finthakket løg, knust hvidløg, timian, æg, worcestershire sauce, tomatpure, gulerod og rasp. Rør farsen sammen og lad den hvile 5 min. Krydr med peber og fordel farsen i 6 store muffin forme.
Bag dem 20 min. ved 200°C.
Skær kartoflerne i mindre stykker og kog dem møre i usaltet vand.
Hæld vandet fra, damp dem tørre og mos dem godt.
Rør mosen sammen med smør og æggeblomme og smag til med salt.
Fordel mosen oven på de forbagte postejer og bag i yderligere 12-14 min. til mosen er gylden.
Findel tomaterne med en stavblender og smag til med worcester shiresauce, sukker, salt og peber.
Server den kolde sauce til postejer.

 

Opskrift og styling Gitte Heidi Rasmussen, foto Betina Hastoft

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Frikadellemuffins med kartoffeltopping & kold tomatsauce

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.