Frikadellemuffins med kartoffeltopping & kold tomatsauce
Tilberedning
- 6 personer
- Rør kødet sejt med salt og tilsæt finthakket løg, knust hvidløg, timian, æg, worcestershire sauce, tomatpure, gulerod og rasp. Rør farsen sammen og lad den hvile 5 min. Krydr med peber og fordel farsen i 6 store muffin forme.
- Bag dem 20 min. ved 200°C.
- Skær kartoflerne i mindre stykker og kog dem møre i usaltet vand.
- Hæld vandet fra, damp dem tørre og mos dem godt.
- Rør mosen sammen med smør og æggeblomme og smag til med salt.
- Fordel mosen oven på de forbagte postejer og bag i yderligere 12-14 min. til mosen er gylden.
- Findel tomaterne med en stavblender og smag til med worcester shiresauce, sukker, salt og peber.
- Server den kolde sauce til postejer.
Opskrift og styling Gitte Heidi Rasmussen, foto Betina Hastoft