Frenchtoast er noget af det skønneste. Nyd dem som dessert eller som morgenmad en kold, julemorgen, hvor det hele skal være lidt mere luksus.

Tilberedning

45 min - 4 pers

  1. Pisk æg, mælk og kardemomme sammen i en dyb tallerken med en gaffel.
  2. Kom brødet i æggemassen et ad gangen. Vend det rundt undervejs og lad det søbe æggemassen op på begge sider.
  3. Steg brødene i smør på en stor, varm pande.
  4. Skær æblerne i både. Steg dem i smør på en anden pande. Kom sukker på og kanel og lad sukkeret karamellisere.
  5. Servér frenchtoast toppet med yoghurt, stegte æbler, sirup og et drys pistacier og tranebær.

TIP!

Lav også gerne frenchtoast om sommeren. Brug f.eks. bær og vanilje som topping. 

Opskrift og styling: Louisa Lorang. Fotograf: Lene Samsø

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.