Alle børn er født med et frikadellegen! Så her er et godt bud på en sjov og sund ”kagemand”.

Frækkedeller
Ingredienser
20 stk.
500 g hakket svine-, okse- eller lammekød, højst 10% fedt
1½ tsk salt
½ dl hvedemel
1 dl vand, eventuelt
Danskvand med brus
1 æg
Eventuelt ¼-½ tskstødt spidskommen eller 2 fed hvidløg eller 2 tsk karry
2 tsk oregano
2 spsk revet løg
1 spsk olie til stegning
2 madpakker
75 g pasta, fx fuldkornsskruer
1 tsk olivenolie
Salt og peber
4 frikadeller
4 grønne oliven med rødt fyld
2 gulerødder
4 buketter af blomkål
¼ agurk
Tilbehør
1 æble til hver
Opskrift og foto venligst udlånt fra bogen "Det er sjovt at lave mad" med Hjerteforeningen.
Tilberedning
1
2
3
4
5
6
7