Fræk fennikel
Tilberedning
30 min -
- Skyl quinoaen grundigt i rindende koldt vand i et par minutter, ellers får den en "sæbeagtig" smag. Kom den i en gryde med letsaltet koldt vand, og kog i 6-8 minutter.
- Lad quinoaen trække i 5 minutter, og hæld den i en sigte til afdrypning.
- Børs svampene rene og skær dem i skiver. Rist svampene gyldne i lidt olie på panden.
- Halver fenniklen, fjern stokken, og snit den superfint – gerne på et mandolinjern.
- Hak estragonen fint. Pisk olivenolie og æbleeddike sammen, og vend med estragon.
- Vend alle ingredienserne i dressingen og smag til med salt og peber. Server straks.
Tip
Brug kogt majs i stedet for bælgærter.
Opskrift: Venligst udlånt fra bogen "Bitz din sundhed".
Fotostyling: Lone Kjær, foto Henrik Freek