En funky salat til dig, der er med på det nyeste - den mætter, smager godt og gør dig sundere – især fin til fisk!

Tilberedning

30 min -

  1. Skyl quinoaen grundigt i rindende koldt vand i et par minutter, ellers får den en  "sæbeagtig" smag. Kom den i en gryde med letsaltet koldt vand, og kog i 6-8 minutter.
  2. Lad quinoaen trække i 5 minutter, og hæld den i en sigte til afdrypning.
  3. Børs svampene rene og skær dem i skiver. Rist svampene gyldne i lidt olie på panden.
  4. Halver fenniklen, fjern stokken, og snit den superfint – gerne på et mandolinjern.
  5. Hak estragonen fint. Pisk olivenolie og æbleeddike sammen, og vend med estragon.
  6. Vend alle ingredienserne i dressingen og smag til med salt og peber. Server straks.

Tip
Brug kogt majs i stedet for bælgærter.

Opskrift: Venligst udlånt fra bogen "Bitz din sundhed".
Fotostyling: Lone Kjær, foto Henrik Freek

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.