• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
Asparges med rabarber

Forret med hvide asparges og rabarber-vinaigrette

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Sæsonens spæde rabarber er en ren delikatesse, og sammen med hvide asparges er det perfekt til en forret på en forårsdag.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    30 min
    Maj – Jun
    Vegetar
    Lav på gluten

    Ingredienser

    4 pers.

    1 bundt asparges, hvide
    30 g salte mandler
    1 bundt kørvel eller dild
    Salt og peber

    Rabarbervinaigrette
    100 g rabarber
    10 g smør
    1 spsk sukker
    1 spsk eddike
    3 spsk olivenolie
    1 tsk dijonsennep
    1 tsk flydende honning

    Tilbehør: groft brød

     

    Opskrift og styling: Lone Kjær, Foto: Henrik Freek

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4

    Tip

    Server forretten med groft brød.

    Når du skræller hvide asparges, så læg dem på et skærebræt og skræl med en tyndskræller fra hoved og ned. På den måde undgår du, at aspargesene knækker.

     

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies