Forårssalsaen altid et hit til enten pinse-, påske- eller den hyggelige pigefrokost


Tilberedning

30 min - 4 pers

Fjern skræl og sten fra avocadoerne. Skær avocadokødet i små tern, læg dem i en skål og pres citronsaften henover.

Skær skrællen af appelsinerne med en skarp kniv ved at føre den fra top til bund. Skær appelsinfileter ud med kniven ved at føre den langs hinderne. Alternativt så pil appelsinerne, del dem i både og skær bådene ud i tern.

Blancher edamamebønnerne ved at hælde kogende vand over de frosne bønner og lad dem stå og trække i 2 minutter. Hæld vandet fra. 

Skær radiserne i skiver.

Pil rødløget og skær det i fine tern.

Bræk den grove bund af aspargesene og skær dem i små tern.

Vend alle grøntsagerne og frugterne med dressingen og pynt med lidt frisk koriander.

Dressing
Pisk citronsaft, flydende honning, hakket hvidløg, salt
og peber sammen. Tilsæt olivenolien og smag dressingen til

Opskrift og foto venligst udlånt fra nogen "Salattøsen - salater året rundt"

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.