Salaten smager fantastisk af forår og med perlebyg og ristet rugbrød er der ingen tvivl om, at salaten nok skal mætte alle. Salat med rejer er den perfekte måde at kombinere grønt og fisk til en sund hverdagsret.

Forårssalat med rejer og mormordressing
Ingredienser
4 pers.
1½ dl perlebyg, perlespelt, bulgur eller cous cous
Bouillon til kogning
2 skiver rugbrød - gerne fuldkorn
1 bakke baby spinat
1 bakke feldtsalat
1 agurk
1 bundt radiser
150 g rejer
2 avokado
Citronsaft
Salt og peber
1 pakke croutoner naturel (80g)
Mormordressing
½ dl piskefløde
Saft af 1 citron
1 tsk sukker
Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Henrik Freek
Tilberedning
1
2
3
4
5
6
7
Tip
Spinatbladene kan erstattes af fintsnittet spidskål.
I stedet for rejer kan salaten serveres med stegt laks.