• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login

Forårssalat med rejer og mormordressing

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Salaten smager fantastisk af forår og med perlebyg og ristet rugbrød er der ingen tvivl om, at salaten nok skal mætte alle. Salat med rejer er den perfekte måde at kombinere grønt og fisk til en sund hverdagsret.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    Bedøm opskrift
    45 min
    Apr – Aug
    Dagligt grønt

    Ingredienser

    4 pers.

    1½ dl perlebyg, perlespelt, bulgur eller cous cous
    Bouillon til kogning
    2 skiver rugbrød - gerne fuldkorn
    1 bakke baby spinat
    1 bakke feldtsalat
    1 agurk
    1 bundt radiser
    150 g rejer
    2 avokado
    Citronsaft
    Salt og peber
    1 pakke croutoner naturel (80g)

    Mormordressing
    ½ dl piskefløde
    Saft af 1 citron
    1 tsk sukker 

    Opskrift og styling: Lone Kjær
    Foto: Henrik Freek

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7

    Tip

    Spinatbladene kan erstattes af fintsnittet spidskål.

    I stedet for rejer kan salaten serveres med stegt laks. 

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies