Forårssalat med grønne asparges, agurk og melon
Tilberedning
30 min - 4 pers
- Skær kyllingen i mindre stykker og fordel på spyd.
- Pensl kødet med olie og drys med karry, salt og peber.
- Lad kyllingestiksene marinere, mens salaten tilberedes.
- Halver agurken på langs. Fjern kernerne med en teske og skær agurken i små tern.
- Knæk den nederste træede ende af aspargesene og damp dem i 1 min. Afkøl og skær asparges i snitter.
- Halver melonen, fjern kernerne med en ske og skær melonen i tern.
- Skær radiserne i skiver.
- Vend agurk med asparges, melon og hakkede mandler.
- Skyl persille og ærteskud. Hak persillen og vend i salaten sammen med ærteskud.
- Krydr med salt og peber.
- Varm olien på en pande og steg kyllingestiks til kødet er mørt.
- Server agurke- asparges- melonsalat med kyllingespyd og evt. kogte nye kartofler.
Frugt og grønt pr. person: ca. 200 g
Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Line Falck