Frisk, sprød og velsmagende salat med grønne asparges, agurk og melon er genialt som tilbehør til stort set alt fra grillen. Prøv selv.

Tilberedning

30 min - 4 pers

  1. Skær kyllingen i mindre stykker og fordel på spyd.
  2. Pensl kødet med olie og drys med karry, salt og peber.
  3. Lad kyllingestiksene marinere, mens salaten tilberedes.
  4. Halver agurken på langs. Fjern kernerne med en teske og skær agurken i små tern.
  5. Knæk den nederste træede ende af aspargesene og damp dem i 1 min. Afkøl og skær asparges i snitter.
  6. Halver melonen, fjern kernerne med en ske og skær melonen i tern.
  7. Skær radiserne i skiver.
  8. Vend agurk med asparges, melon og hakkede mandler.
  9. Skyl persille og ærteskud. Hak persillen og vend i salaten sammen med ærteskud.
  10. Krydr med salt og peber.
  11. Varm olien på en pande og steg kyllingestiks til kødet er mørt.
  12. Server agurke- asparges- melonsalat med kyllingespyd og evt. kogte nye kartofler.

Frugt og grønt pr. person: ca. 200 g

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Line Falck

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Forårssalat med grønne asparges, agurk og melon

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.