Forårsruller
Tilberedning
45 min - 25 stk
- Snit kål og porre fint og riv gulerødder. Snit løg i både og hak hvidløg.
- Kom grøntsagerne i en gryde med lidt olie og lad dem stege med i 4-6 minutter, til de falder sammen.
- Tilsæt ingefær og soja og smag til med sukker.
- Kog op.
- Kom fyldet i en si og lad det dryppe af.
- Rør mel og vand sammen til en melklister.
- Lav en rulle ad gangen. Læg et stykke forårsrulledej på bordet med et hjørne ned mod maven. Fyld ca. 1 ½ spsk. fyld på og rul sammen. Fold siderne ind og luk med melklister.
- Steg rullerne i olie på en varm panden, eller pensl dem med lidt olie og bag dem ved 200 grader i ovnen i ca. 10 minutter.
TIP!
Rullerne kan fryses. Læg dem på madpapir uden at de røre hinanden, frys dem helt. Du kan samle dem når de er frosne, så de ikke fylder så meget i fryseren. Bag dem direkte fra frost ved 220 grader i ca. 30-35 minutter.
Opskrift og styling: Louisa Lorang. Fotograf: Lene Samsø