Spis forårsrullerne som en snack, sammen med andre småretter, eller servér dem som hovedret f.eks. med en kålsalat og kogte ris.

Tilberedning

45 min - 25 stk

  1. Snit kål og porre fint og riv gulerødder. Snit løg i både og hak hvidløg.
  2. Kom grøntsagerne i gryden sammen med kødet og lad dem stege med i 4-6 minutter, til de falder sammen.
  3. Tilsæt ingefær og soja og smag til med sukker.
  4. Kog op.
  5. Kom fyldet i en si og lad det dryppe af.
  6. Rør mel og vand sammen til en melklister.
  7. Lav en rulle ad gangen. Læg et stykke forårsrulledej på bordet med et hjørne ned mod maven. Fyld ca. 1 ½ spsk. fyld på og rul sammen. Fold siderne ind og luk med melklister.
  8. Steg rullerne i olie på en varm panden, eller pensl dem med lidt olie og bag dem ved 200 grader i ovnen i ca. 10 minutter.

TIP!
Rullerne kan fryses. Læg dem på madpapir uden at de røre hinanden, frys dem helt. Du kan samle dem når de er frosne, så de ikke fylder så meget i fryseren. Bag dem direkte fra frost ved 220 grader i ca. 30-35 minutter.

Opskrift og styling: Louisa Lorang. Fotograf: Lene Samsø

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.