• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
pasta med basilikum og tomat

Forårspasta med tomater og frisk spinat

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    En super simpel og skøn ret når råvarerne er i top. Og et godt eksempel på, at de bedste pastaretter består af ganske få ingredienser.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    15 min
    Apr – Sep
    Dagligt grønt
    Vegetar
    Lav på laktose

    Ingredienser

    4 pers.

    400 g farfalle (sommerfuglepasta) eller anden pasta
    200 g spæd spinat
    6-8 tomater
    3 spsk ekstra jomfru olivenolie
    100 g friskhøvlet parmesan
    Salt, peber

    Opskrift og styling: Bente Nissen Lundsgaard
    F
    oto: Peter Kam

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4

    Tip

    Du kan også komme spinaten i gryden med pastaen og koge det med det sidste minut af kogetiden. 

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies