• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login

Forårsmad med tomat, æg, agurk og urtemayo

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Tomatmad de luxe. Den hjemmerørte urtemayonnaise holder sig fint i køleskabet en uges tid.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    15 min
    Apr – Nov
    Dagligt grønt
    Vegetar

    Ingredienser

    4 pers.

    Hjemmerørt urtemayo
    1 tsk. groft salt
    1 tsk. grovkornet sennep
    2 pasteuriserede æggeblommer
    1½ - 2 dl vindruekerneolie
    Saft af ½ citron
    Friskkværnet peber
    1 bundt krydderurter fx persille, dild eller purløg

    4 æg
    4 tomat
    1 agurk
    4 skiver rugbrød
    Lidt purløg og dild

    Opskrifter og styling Lone Kjær
    Foto: Tia Borgsmidt

    Tilberedning

    1
    2
    3

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies