Er du alene hjemme en aften og trænger til at forkæle dig selv med et lækkert måltid, der samtidig er nemt og hurtigt at lave, er her en oplagt mulighed.


Tilberedning

30 min - 4 personer

Pil skallen af tigerrejerne bortset fra det sidste lille stykke ved halefinnen. Giv dem et snit i ryggen og fjern den sorte streng. Rens og snit forårsløgene i tynde skiver. Svits dem i lidt olie.

Tilsæt tomaterne skåret i halve eller kvarte alt efter størrelsen, finthakket hvidløg og de øvrige ingredienser på nær rejerne, der først skal i tomatblandingen lige inden serveringen og simre med 3-4 minutter.
Kog pastaen og portionsanret retten i de dybe skåle, du synes, klæder den bedst.
Tag et rivejern og en stor humpel parmesan ind på bordet, så man selv kan høvle osten hen over sin ret.
 
Opskrift og billede er venligst udlånt fra bogen "Rollinger og Roulader"
/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.