En fantastisk aromatisk suppe, der er hurtig og nem at lave.


Tilberedning

30 min - 4 personer

Kom nudlerne i en skål og overhæld dem med kogende vand.

Snit og svits grøntsagerne i olien i en gryde et par minutter ved høj varme. Tilsæt fiskefond.

Hæld vandet fra nudlerne og kom dem i gryden sammen med fisken skåret i mundrette stykker. Bring suppen i kog og smag til med salt og peber.

Tilsæt babyspinat og kog det hurtigt igennem.

Tip
Erstat eventuelt fisken med kyllingekød i tern. Brug hønse- eller kyllingefond i stedet for fiskefond, og lad suppen koge 5 minutter længere, inden spinaten tilsættes.

Energi pr. person:
2300 kJ (550 kcal)
Protein 22%
Kulhydrat 63%
F
edt 15% (9 g)
Frugt og grønt pr. person: Ca. 200 g

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.