En genial ret, der kan få ungerne til at spise fisk og mere grønt.

Tilberedning

30 min - 4 pers

Dup rødspættefileterne tørre med køkkenrulle og krydr med salt og peber. Rul rødspættefileterne sammen og læg dem i et stort ovnfast fad og hæld bouillon ved, så det står ca. 1 cm op om fisken. Damp fiskerullerne i ovnen ved 175 grader i ca. 20 min. 

Del blomkålen i to. Skær halvdelen i grove buketter. Kog blomkålsbuketterne møre i lidt vand tilsat salt. Kasser kogevandet og blend blomkålen til en pure. Rør pureen jævn med fløde. Er den for tyk tilsættes lidt mere fløde. Smag til med salt og peber.
Skyl og slyng persillen tør. Del resten af blomkålen i helt små buketter. Smelt smørret på en pande og rist blomkålen i smørret. Tilsæt pinjekerner og reven citronskal og steg til blomkålen er gylden. Krydr med salt og peber og vend med persille.

Fordel blomkålspure i bunden af tallerkenen, top med rødspætteruller, ristet blomkål og reven parmesanost. Server med kogte kartofler.

Tip
Savner du inspiration til en forret, så erstat rødspætterullerne med stegte kammuslinger og server i mindre portioner.

Opskrift og styling: Lone Kjær, foto: Line Falck

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Fiskeruller med blomkålspure og ristet blomkål

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.