Fiskeruller med blomkålspure og ristet blomkål
Tilberedning
30 min - 4 pers
- Dup rødspættefileterne tørre med køkkenrulle og krydr med salt og peber.
- Rul rødspættefileterne sammen og læg dem i et stort ovnfast fad og hæld bouillon ved, så det står ca. 1 cm op om fisken.
- Damp fiskerullerne i ovnen ved 175 grader i ca. 20 min.
- Del blomkålen i to. Skær halvdelen i grove buketter.
- Kog blomkålsbuketterne møre i lidt vand tilsat salt.
- Kasser kogevandet og blend blomkålen til en pure.
- Rør pureen jævn med fløde. Er den for tyk tilsættes lidt mere fløde. Smag til med salt og peber.
- Skyl og slyng persillen tør.
- Del resten af blomkålen i helt små buketter.
- Smelt smørret på en pande og rist blomkålen i smørret.
- Tilsæt pinjekerner og reven citronskal og steg til blomkålen er gylden.
- Krydr med salt og peber og vend med persille.
- Fordel blomkålspure i bunden af tallerkenen, top med rødspætteruller, ristet blomkål og revet parmesanost.
- Server med kogte kartofler.
Tip
Savner du inspiration til en forret, så erstat rødspætterullerne med stegte kammuslinger og server i mindre portioner.
Opskrift og styling: Lone Kjær, foto: Line Falck