Den færdigkøbte fiskefars er opgraderet med sæsonens spinat og skifter den traditionelle remoulade ud med en lækker urtecreme.

Fiskefrikadeller med urtecreme og grønt
Ingredienser
4 pers.
800 g kartofler
1 håndfuld
babyleaves
250 g
cherrytomater (1 bakke)
1 bundte
forårsløg
2 spsk ekstra jomfru olivenolie
salt og peber
200 g
babyspinat
400 g fiskefars (1 bakke)
rapsolie til stegning
Urtecreme
1 håndfuld hakkede friske krydderurter, f.eks. dild, persille og purløg
1 dl creme fraiche 9 %
2 spsk mayonnaise
salt og peber
Næringsindhold pr. 100g
Energi
90 kcalEnergi
379 kJKulhydrater
9.6 gKostfibre
1.1 gFedt
4.1 gProteiner
3.2 g
Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Henrik Freek
Tilberedning
1
2
3
4
5
6
7
8
Tip
Fiskefarsen kan tilsættes dampet, blendet broccoli i stedet for spinat.