Fiskefrikadeller med dilddressing og sommergrønt | Sæson
Er du vild med fiskefrikadeller? Så må du prøve denne version, som er med små stykker af bacon i farsen - det giver en fantastisk smag!

Tilberedning

45 min. - 4 pers.

  1. Hak løg fint. 
  2. Rør torsken sammen med salt. 
  3. Tilsæt fløde og rør rundt.
  4. Kom æggene i ét ad gangen.
  5. Kom løg, bacon og mel i og rør godt rundt.
  6. Stil farsen på køl i ca. 30 minutter. 
  7. Tænd ovnen på 180 grader varmluft. 
  8. Tag en stor pande og sæt den på medium/høj varme. Kom smørret på panden og lad det bruse op. 
  9. Tag fiskefarsen ud af køleskabet og form fiskefrikadelle med en ske. Steg fiskefrikadellerne ca. 1,5 minut på hver side eller indtil de er gyldne. 
  10. Kom dem i et ildfast fad og steg dem færdig i ovnen i ca. 8-10 minutter.
  11. Hak dild fint og rør cremefraiche sammen med halvdelen af dilden. Smag til med citronsaft, salt og friskkværnet peber. 
  12. Stil dilddressingen på køl til du skal bruge den.

Opskriftsudvikling, styling og foto: Maria Charlotte Larsen

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Fiskefrikadeller med sommergrønt og dilddressing

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.