Er du vild med fiskefrikadeller? Så må du prøve denne version, som er med små stykker af bacon i farsen - det giver en fantastisk smag!

Fiskefrikadeller med sommergrønt og dilddressing
Ingredienser
4 pers.
1
løg
500 g hakket torsk
1 spsk salt
50 g madlavningsfløde, 13 %
2 æg
25 g finthakket bacon
50 g hvedemel
50 g smør
Næringsindhold pr. 100g
Energi
122 kcalEnergi
509 kJKulhydrater
4.3 gKostfibre
0.6 gFedt
8.3 gProteiner
7.4 g
Opskriftsudvikling, styling og foto: Maria Charlotte Larsen
Tilberedning
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
Indhold
Næringsberegningerne i opskriften er baseret på data fra DTU Fødevareinstituttets fødevaredatabank, Frida. I beregningerne er der taget højde for rensesvind. Vi har bestræbt os på at lave så præcise beregninger som muligt, men fejl kan forekomme. Ernæringsoplysningerne på denne hjemmeside kan ikke erstatte professionel ernærings-vejledning fra sundhedspersonale. Brug af alt materiale på hjemmesiden sker på eget ansvar.