Prøv en bønnesalat! Kombinationen af bønner og frugt er virkelig velsmagende og friskt tilbehør til fiskefrikadellerne.

Fiskefrikadeller med bønnesalat
Ingredienser
4 pers.
600 g færdig fiskefars
2-3 spsk olie og 15 g smør til stegning
300 g grønne bønner
100 g hindbær
2 pærer f.eks. Clara Friis
1 hjertesalat
Dressing
2 spsk. æbleeddike eller citronsaft
3 spsk olivenolie
½-1 tsk dijonsennep
1 spsk creme fraiche, fløde eller god mayonnaise
Salt og peber
Tilbehør:
ovnbagte kartoffelbåde og remoulade
Opskrift og styling: Bente Nissen Lundsgaard, Foto: Henrik Freek
Tilberedning
1
2
3
4
5
6
7
8
Tip
Rist hasselnødde- eller mandelflager på en tør pande og drys dem over bønnesalaten.