Rabarber er fantastisk med fisk. Du kan vende fisken i rugmel som her, eller lave en dobbelt panering ved at vende fisken i mel, pisket æg og rasp.

Tilberedning

30 min - 4 pers

Kompot:

  1. Kom rabarber og sukker i en kasserolle og lad det simre i 10-15 minutter.
  2. Sæt rabarberkompotten på køl indtil den er afkølet.

Agurkesalat:

  1. Kom sukker og eddike i en kasserolle og lad det koge til sukkeret er smeltet.
  2. Hæld lagen i en skål og kom ½ dl koldt vand i så lagen køler hurtigt.
  3. Skær agurken i tynde skiver og kom den i en lune lage. Krydr med peber.

Fisk:

  1. Vend fisken i rugmel og steg den gylden og lækker i olie og smør.
  2. Steg i 1-2 minutter på hver side. Krydr med salt.

Servering:
Servér fiskefileter med agurkesalat, rabarberkompot og kartofler vendt med hakket dild og purløg.

TIP!
Kompotten kan sagtens bruges på yoghurt også!

Opskrift og styling: Louisa Lorang. Fotograf: Lene Samsø

Læs mere om

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Fiskefilet med agurkesalat og rabarberkompot

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.