Fiskeburger med tatarsauce
Tilberedning
45 min - 4 personer
- Rør mayonnaise, skyr og sennep sammen. Hak cornichoner, kapers, purløg og estragon og rør dem i dressingen.
- Skær æblet i kvarte, fjern kernehus og skær æblet i små tern. Vend æblet i dressingen og smag til med peber og evt. salt.
- Vend fiskefileterne i mel, sammenpisket æg og rasp tilsat salt og peber. Varm smør og olie på en pande og steg fiskefilterne i ca. 5 minutter på hver side, til de er sprøde.
- Snit salaten fint. Skær agurk og tomater i skiver.
- Lun burgerbollerne og skær dem igennem.
- Smør bollerne med halvdelen af tatarsaucen.
- Fordel salaten på de underste boller. Læg agurk og lidt tomater ovenpå salaten, læg fisken ovenpå og de sidste tomater ovenpå fisken. Top med resten af tatarsaucen og læg den øverste bolle på toppen og servér med det samme.
Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Henrik Freek