• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
Fiskeburger med stegt fisk og tartarsauce

Fiskeburger med tatarsauce

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    En god måde at få både børn og voksne til at spise mere fisk. I stedet for rødspættefileter kan du bruge skrubber.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    45 min
    Aug – Okt
    Dagligt grønt

    Ingredienser

    4 pers.

    Tatarsauce
    3 spsk. mayonnaise
    1 dl skyr naturel
    2 tsk. grovkornet sennep
    75 g cornichoner eller syltede agurker
    1 spsk. kapers
    1 lille bundt purløg
    5 stilke estragon
    1 lille æble
    Salt og peber

    Rødspættefileter
    8 rødspættefileter
    50 g hvedemel
    2 æg
    Salt
    100 g rasp fx gourmet rasp
    Smør og olie til stegning

    4 burgerboller
    ½ icebergsalat
    ½ agurk
    4 tomater

    Opskrift og styling: Lone Kjær
    Foto: Henrik Freek

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies