Smukke indbydende fish tacos med kulmule, der gør det sjovt for børnene at spise fisk. Variér grøntsagerne efter sæson og lad børnene være med til at komme fyldet i.

Tilberedning

30 min - 4 personer

  1. Sæt ovnen på 200 grader.
  2. Kom ærterne i en gryde med kogende vand og lad dem koge i ca. 1 minut. Hæld vandet fra og skyl dem under koldt vand, så kogningen stopper.
  3. Kom ærterne i en foodprocessor eller blender sammen med creme fraiche, mynteblade og citronskal. Blend til en grov puré. Kom det over i en skål og smag til med salt og peber.
  4. Skær kulmulen ud i små filletter og læg dem på en bageplade med bagepapir.
  5. Rør olivenolie sammen med paprika og spidskommen og pensl det på fisken.
  6. Drys med flagesalt.
  7. Bag fisken i ovnen i ca. 6 minutter til de netop er gennemstegte.
  8. Snit imens spidskålen fint.
  9. Servér tortillaerne med kål, ærtepuré samt frisk mynte og creme fraiche på toppen.

Tip!

Du kan udskifte de bløde tortillaer med sprøde tacoskaller for variation

Opskrift, foto og styling: Julie Karla

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Fish tacos med ærtepure, spidskål og mynte

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.