• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
Fish tacos med kålmule og hjemmelavet ærtepure, spidskål og mynte - Sæson

Fish tacos med ærtepure, spidskål og mynte

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Smukke indbydende fish tacos med kulmule, der gør det sjovt for børnene at spise fisk. Variér grøntsagerne efter sæson og lad børnene være med til at komme fyldet i.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    30 min
    Jun – Aug
    Dagligt grønt
    Lav på gluten

    Ingredienser

    4 pers.

    Ærtepuré

    200 g frisk bælgede ærter (ca. 800 g med skal)
    10 mynteblade
    3 spsk creme fraiche 18 %
    revet citronskal fra 1/2 økologisk citron
    Salt og peber

    Fyld

    500 g kulmule, skåret i små aflange stykker á ca. 1 ½ cm
    2 tsk olivenolie
    1 tsk sød paprika
    1 tsk spidskommen
    flagesalt
    ½ spidskål
    8 små tortilla
    creme fraiche 18 %

    Opskrift, foto og styling: Julie Karla

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9

    Tip

    Du kan udskifte de bløde tortillaer med sprøde tacoskaller for variation.

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      • Prøv også

      • Tacos med myntedressing og spidskål

        Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
        Vil du
        logge ind?
        • (0)
      • Tacos opskrift

        Tacos - opskrift med spidskålssalat, tomatsalsa, kikæ...

        Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
        Vil du
        logge ind?
        • (0)
      • Fiskeruller med blomkålspure og ristet blomkål

        Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
        Vil du
        logge ind?
        • (0)
      • Tabouleh og fisk -  Tabouleh med blomkål og karrybagt fisk - Sæson

        Tabouleh med blomkål og karrybagt fisk

        Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
        Vil du
        logge ind?
        • (0)

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies