Fish tacos med ærtepure, spidskål og mynte
Tilberedning
30 min - 4 personer
- Sæt ovnen på 200 grader.
- Kom ærterne i en gryde med kogende vand og lad dem koge i ca. 1 minut. Hæld vandet fra og skyl dem under koldt vand, så kogningen stopper.
- Kom ærterne i en foodprocessor eller blender sammen med creme fraiche, mynteblade og citronskal. Blend til en grov puré. Kom det over i en skål og smag til med salt og peber.
- Skær kulmulen ud i små filletter og læg dem på en bageplade med bagepapir.
- Rør olivenolie sammen med paprika og spidskommen og pensl det på fisken.
- Drys med flagesalt.
- Bag fisken i ovnen i ca. 6 minutter til de netop er gennemstegte.
- Snit imens spidskålen fint.
- Servér tortillaerne med kål, ærtepuré samt frisk mynte og creme fraiche på toppen.
Tip!
Du kan udskifte de bløde tortillaer med sprøde tacoskaller for variation
Opskrift, foto og styling: Julie Karla