I England serveres æggesandwich til eftermiddagsteen. Vi tilsætter friskbælgede ærter og squash, bruger fuldkornsbrød og serverer de bløde sandwich til frokost

Tilberedning

30 min - 4 personer

Kog æggene i 12 minutter. Afkøl og pil æggene. Skær æggene i små tern.
Rør skyr med mayonnaise og karry og vend med æg, ærter og karse. Smag til med salt og peber.

Skær squash i spåner med en kartoffelskræller.
Fordel squash og æg i ærtecreme mellem to skiver brød. Skær sandwich igennem på tværs.

Frugt og grønt pr. person: ca. 120 g

Tip: Squash kan erstattes af agurk. 

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Henrik Freek

 

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.