Sprød tærte med blødt kartoffelfyld. Den er lige til at sætte tænderne i

Tilberedning

45 minutter - 4 - 6 personer

  1. Pensl filodej-pladerne med smeltet smør og læg dem oven på hinanden.
  2. Læg dem på en bageplade med bagepapir.
  3. Pisk æg og ricotta sammen og krydr med salt og peber.
  4. Skær kartoflerne i meget tynde skiver og blancher dem i letsaltet vand 2-3 min.
  5. Smør ricottacremen ud på pladen 2-3 cm fra kanten og læg kartoflerne taglagt oven på.
  6. Bag tærten ved 200°C i ca. 12 min. til pladerne er gyldne.
  7. Del broccolien i mindre buketter og blancher et kort øjeblik.
  8. Fordel broccoli og salvieblade på filotærten og drys med revet parmesan.
  9. Bag 4-5 min. til osten er let smeltet.
  10. Server straks gerne med en god og fyldig salat.

Opskrift og styling: Gitte Heidi Rasmussen
Foto: Betina Hastoft 

Læs mere om

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Filotærte med ricotta, kartoffel og broccoli

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.