Sprød tærte med blødt kartoffelfyld. Den er lige til at sætte tænderne i.

Filotærte med ricotta, kartoffel og broccoli
Ingredienser
4-6 personer
5 plade filodej
50 g smeltet smør
2 æg
250 g ricotta
Salt og peber
460 g kartofler
300 g
broccoli
50 g friskrevet parmesan
Næringsindhold pr. 100g
Energi
168 kcalEnergi
706 kJKulhydrater
16.8 gKostfibre
1 gFedt
8 gProteiner
6.7 g
Opskrift og styling: Gitte Heidi Rasmussen
Foto: Betina Hastoft
Tilberedning
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Indhold
Næringsberegningerne i opskriften er baseret på data fra DTU Fødevareinstituttets fødevaredatabank, Frida. I beregningerne er der taget højde for rensesvind. Vi har bestræbt os på at lave så præcise beregninger som muligt, men fejl kan forekomme. Ernæringsoplysningerne på denne hjemmeside kan ikke erstatte professionel ernærings-vejledning fra sundhedspersonale. Brug af alt materiale på hjemmesiden sker på eget ansvar.