Lækre filoruller som er helt perfekte, som mellemmåltid eller som en del af et frokostbord

Tilberedning

30 minutter - 8 stk

  1. Tænd ovnen og stil temperaturen på 210°C.
  2. Hak hvidløg og rødløg og svits det i lidt olivenolie.
  3. Kom spinaten ved og steg til det falder sammen.
  4. Krydr med salt og peber og bland med smuldret feta.
  5. Del fillodejspladen i to aflange firkanter.
  6. Læg lidt af fyldet i den ene ende, fold siderne ind over fyldet og rul stramt sammen til en lang stav. Læg den på en bageplade, pensl med smeltet smør og drys med sesam.
  7. Bag dem straks ca. 15 min. til de er gyldne og sprøde.
  8. Rør yoghurt og hakket dild sammen og smag til med salt og peber.
  9. Server dippen til de lune fillostave.

Opskrift og styling: Gitte Heidi Rasmussen
Foto: Betina Hastoft 

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.