Krydret fetadip med grøntsagsstænger er et sundt og lækkert mellemmåltid i frikvarteret.

Tilberedning

15 min. - 4 pers.

  1. Blend feta, cremefraiche og peberfrugt, og smag dippen til med sød paprika, salt og peber.
  2. Skær grøntsagerne ud i grove stænger og nyd dem sammen med dippen.

Tip!

Variér grøntsagerne efter hvad, der er i sæson.

Smag evt. dippen til med presset eller fintrevet hvidløg og chilipulver.

Opskrift og styling: Nadia Mathiasen, Foto: Columbus Leth

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.