Rustik og fyldig salat, der smager af Sydfrankrig. Passer godt til fx grillede lammekoteletter, ristet laks eller ovnstegt kylling. Alene  - blot med et stykke brød til – kan salaten fint udgøre en frokost.

Tilberedning

30 min - 4 personer

Fjern de yderste træede lag af fenniklerne og snit dem groft. Skær tomaterne i halve eller kvarte. Bland fennikel, tomat og kogte bønner med oliven, rødløg, balsamico og olivenolie, samt lidt salt og peber.

Rist brødkrumme og hvidløg gyldent på en pande i lidt olivenolie, vend hakket persille i og drys blandingen over salaten. Pynt med halve æg.

Opskrift og styling: Udviklet af Vibeke Lehn
Foto: Henrik Freek

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.