Giv din hotdog et twist med en dejlig fennikelremoulade.


Tilberedning

45 min - Tilbehør til 8 hotdogs

Fjern de yderste blade og stokke fra fenniklen. Skær fennikel i papirtynde skiver enten på en mandolin eller med en meget skarp kniv. Læg den skliveskårede fennikel i koldt vand i ca. 30 minutter.

Rør mayonnaise med creme fraiche, dijonsennep og karry og smag til med salt, peber og citronsaft.
Skær syltede agurker i små tern. Vrid fenniklen fri for vand og tør i et viskestykke. Vend fennikel, syltede agurker og kapers i dressingen.

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Henrik Freek

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.