En grøn fornyelse af den klassiske carpaccio. Det er afgørende, at du skærer fenniklerne tyndt ud – det går nemmest på en mandolin.


Tilberedning

30 min - 4 personer

Fjern de yderste træede lag af fenniklerne og snit dem meget fint.

Riv skal af ca. halvdelen af citronen, pil og skær den derefter i fileter.

Vend fennikel, citronskal- og fileter med olivenolie og kapers samt lidt salt og peber.

Bred salaten på et fad eller på tallerkener. Læg carpaccioen på, drys den med parmesanflager, stænk olivenolie over og drys med peber samt dildkviste.

Server med brød.

Tip
God som forret eller let aftensmåltid, eller som en del af en buffet. Carpaccio er papirtynde skiver oksemørbrad/inderlår

Opskrift og styling: Vibeke Lehn
Foto: Henrikl Freek

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.