• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
fennikel med kapers, carpaccio og parmesan

Fennikel-carpaccio med oksekød

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    En grøn fornyelse af den klassiske carpaccio. Det er afgørende, at du skærer fenniklerne tyndt ud - det gøres nemmest på et mandolinjern.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    30 min
    Jun – Okt
    Dagligt grønt
    Lav på laktose
    Lav på gluten

    Ingredienser

    4 pers.

    2 fennikel
    1 usprøjet citron
    1 - 2 spsk olivenolie
    2 spsk afdryppede kapers
    Salt og peber
    250 - 300 g carpaccio
    35 g parmesanflager
    1 spsk olivenolie
    1 bdt dild

    Opskrift og styling: Vibeke Lehn
    Foto: Henrikl Freek

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4
    5

    Tip

    God som forret eller let aftensmåltid, eller som en del af en buffet. Carpaccio er papirtynde skiver oksemørbrad/inderlår

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies