En lækker salat, der passer godt til fx røget laks eller røget mørbrad sammen med ristet rugbrød. Det er vigtigt, at fenniklerne snittes meget tyndt – fx på mandolin eller pålægsmaskine.

Tilberedning

15 min - 4 personer

Fjern de yderste grove og lidt træede lag af fennikelknolden og snit den i papirstynde skiver. Vend fennikel og æble med citron- eller limesaft.

Rør og smag mayonnaisen til med sennep, salt og peber og vend dressingen med fennikel og æble.

Anret salaten i en skål med maser af klippet dild på toppen.

Energi pr. person: 
420 Kcal 
Fedt 30%
Protein 23% 
Kulhydrat 47%

Opskriften og styling: Udviklet af Vibeke Lehn
Foto: Henrik Freek

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.