• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
Farseret tomat med lammekød, løg og persille

Farserede tomater med lammekød

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    En herlig sommerspise med smagen af Grækenland. Giv evt. ovnstegte kartofler og en skål grøn salat til.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    45 min
    Mar – Nov
    Dagligt grønt

    Ingredienser

    4 pers.

    6 almindelige tomater
    400 g hakket lammekød
    2 hakkede løg
    2 spsk hakket persille
    50 g mel
    50 g smuttede, grofthakkede mandler
    1- 1½ tsk salt
    Peber

    Sauce
    Halvdelen af fyldet fra tomaterne
    2 spsk koncentreret tomatpure
    2½ dl piskefløde
    Salt, peber, paprika og chili efter smag

    Opskriften er udlånt fra bogen "Den lille røde om tomater"
    Foto Henrik Freek

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4
    5

    Tip

    Hakket kalv og svinekød kan bruges i stedet for lammekød

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies