Hvem elsker ikke lasagne og i denne version er der ekstra mange af de gode grøntsager i, der bare fremmer den gode smag.

Familiens lasagne
Ingredienser
6 personer
1 spsk olivenolie
400 g hakket oksekød
100 g
champignon
2
løg
2 fed hvidløg
50 g bacon i tern
2 dl bouillon
1 dåse hakkede tomater
2 spsk tomatpuré
salt og peber
2 tsk oregano
1 tsk
timian
12 lasagneplader
150 g revet ost
Bechamelsauce
25 g smør
2.5 spsk hvedemel
½ liter kogende letmælk
salt og peber
friskrevet muskatnød
Tilbehør
Italiensk brød og salat
Opskrift og styling: Bente Nissen Lundsgaard
Foto: Henrik Freek
Tilberedning
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
Opbagt bechamelsauce
1
2
3
Tip
Champignon kan erstattes af 100 g reven knoldselleri, persillerod eller 2 stilke bladselleri i små tern.
Brug evt. foodprocessoren til at hakke grøntsagerne med, så skal løget først i til sidst.