Et hyggeligt måltid, hvor man selv samler sin wrap

Tilberedning

60+ min - 4 pers

Falafel

  1. Hak løg og hvidløg.
  2. Skyl kikærterne. Lad vandet dryppe af, så de ikke er for våde.
  3. Bland kikærter, løg, hvidløg og persille.
  4. Tilføj salt, peber, spidskommen og koriander.
  5. Blend ingredienserne fint.
  6. Bland bagepulver, æg og rasp i.
  7. Form 16 falafler af dejen. Rul i sesamfrø, og læg på et bagepapir.
  8. Pensl falaflerne med olie.
  9. Bag cirka 30 minutter ved 200 grader. Vend falaflerne efter 15 minutter. Pensl med yderligere olie.

Hummus

  1. Skyl kikærterne. Lad vandet dryppe af, så de ikke er for våde.
  2. Kom kikærter, olie, yoghurt, tahin, citronsaft, hvidløg og salt i en blender.
  3. Blend.
  4. Kom lidt ekstra olie og yoghurt i, hvis din hummus er for tyk. Smag til med salt og citronsaft.

Opskrift, styling og foto: Linn Grubbström

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Falafel med hummus, fladbrød og nordisk grønt

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.