Falafel med hummus, fladbrød og nordisk grønt
Et hyggeligt måltid, hvor man selv samler sin wrap
Tilberedning
60+ min - 4 pers
Falafel
- Hak løg og hvidløg.
- Skyl kikærterne. Lad vandet dryppe af, så de ikke er for våde.
- Bland kikærter, løg, hvidløg og persille.
- Tilføj salt, peber, spidskommen og koriander.
- Blend ingredienserne fint.
- Bland bagepulver, æg og rasp i.
- Form 16 falafler af dejen. Rul i sesamfrø, og læg på et bagepapir.
- Pensl falaflerne med olie.
- Bag cirka 30 minutter ved 200 grader. Vend falaflerne efter 15 minutter. Pensl med yderligere olie.
Hummus
- Skyl kikærterne. Lad vandet dryppe af, så de ikke er for våde.
- Kom kikærter, olie, yoghurt, tahin, citronsaft, hvidløg og salt i en blender.
- Blend.
- Kom lidt ekstra olie og yoghurt i, hvis din hummus er for tyk. Smag til med salt og citronsaft.
Opskrift, styling og foto: Linn Grubbström