Rabarber, jordbær, flødeskum, marengskys og chokolade i en skøn forening. Det er nok verdens nemmeste og lækreste dessert.

Tilberedning

45 min - 4 personer

  1. Skær rabarber i små stykker a 2 cm. Kom rabarber, sukker og vaniljekorn i en gryde og kog i ca. 5 min. til en kompot. Afkøl kompotten.
  2. Skyl og nip jordbærrene og skær i skiver. Vend jordbær i rabarberkompotten. 
  3. Pisk fløden til skum. Hak chokolade og vend i flødeskummet. Tilsæt knust marengskys og server lagvis med rabarber-jordbærkompot i glas.

Tip!
Til hverdag kan desserten laves uden fløde med 2 dl græsk yoghurt rørt med 2 spsk. flormelis og lidt vaniljesukker.  


Opskrifter og styling: Lone Kjær

Foto: Anders Schønnemann 

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.