En nem og moderne udgave af den klassiske estragonkylling sammen med en vitaminbombe i form af grønkålssalat

Tilberedning

45 min - 4 personer

Forvarm ovnen til 200°.

Skær en lomme til fyldet i hvert kyllingebryst. Hak mandler og estragon og bland i en skål sammen med salt. Put fyldet ind i lommen på hvert kyllingebryst.

Rens jordskokkerne omhyggeligt, og skær dem i store tern. Læg dem i et stort ildfast fad sammen med halverede hvidløg, og bland dem med olivenolie, salt og peber. Læg kødet ovenpå, og sæt fadet i ovnen i 25 minutter.

Fjern de groveste stilke og ribber fra kålbladene, skyl omhyggeligt i koldt vand, og lad dem dryppe af i en sigte. Hak bladene meget fint. Skær gulerødderne i julienne, og bland dem med grønkålen.

Pisk dressingen sammen, smag den til med salt og peber, og vend den i salaten, lige inden den serveres til kyllingen og jordskokkerne.

Opskrift venligst udlånt fra bogen "Tænk før du spiser" af Trine Hahnemann

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.