Panerede rødspætte-fileter er altid et hit i børnefamilier, og her får de selskab af en vanedannende blomkålsremoulade, der med fordel kan laves en dobbeltportion af, så der er til hele ugen.

Rødspættefileter med blomkålsremoulade og æble-spinatsalat
Ingredienser
4 pers.
Blomkålsremoulade
¼
blomkål
1 dl eddike
½ dl sukker
2 kviste
frisk timian
2 kviste
frisk dild
3 peberkorn
4 spsk creme fraiche 18 %
2 spsk mayonnaise
½ tsk gurkemeje
½ tsk karry
1 knivspids salt
1 spsk kapers
Desuden
500 g rødspættefileter
2 æg
hvedemel
rasp
2 spsk olivenolie
1 spsk smør
flagesalt
Opskrift, foto og styling: Julie Karla
Tilberedning
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13