Dobbeltpanerede rødspættefileter med blomkålsremoulade og æble-spinatsalat
Tilberedning
45 minutter - 4 personer
- Skær blomkålen ud i små buketter.
- Kog eddike, sukker, timiankviste, dildkviste og peberkorn op i en lille gryde. Tag det af varmen, når sukkeret er smeltet.
- Kom blomkålsbuketterne i og sæt gryden på køl.
- Rør creme fraiche og mayonnaise sammen i en skål. Tilsæt krydderier og kapers.
- Rør sammen til en dressing og smag til med salt.
- Når buketterne er afkølede efter ca. 15 minutter på køl, hældes lagen fra og de blandes med dressingen.
- Skyl babyspinaten, kom det på et fad og vend med skiver af æble.
- Rist mandlerne let på en tør pande.
- Hæld lidt olivenolie over salaten og drys til sidst med de ristede mandler.
- Pisk æggene sammen i en dyb tallerken. Hæld hvedemel i en anden dyb tallerken og rasp i en tredje tallerken.
- Vend først fileten i hvedemel, dernæst æg og til sidst rasp.
- Steg fiskefileterne på en varm pande ved høj varme i olie og smør. Et par minutter på hver side.
- Drys flagesalt over de færdigstegte rødspættefileter og servér.
Opskrift, foto og styling: Julie Karla