Dild og agurk er en meget frisk og delikat smagskombination, som både små og store vil elske

Tilberedning

15 min - 4 personer

Skær agurkerne i stave og fordel agurker og rensede radiser på et fad. Rør yoghurt, moset feta, dild, salt og peber sammen og kom det i 4 små skåle. Dyp grønsagerne i tzatzikien. Serveres f.eks. sammen med stegte kyllingeunderlår og grovflute.

 

Opskrift og styling: Bente Nissen Lundsgaard
Foto: Peter Kam

Læs mere om

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.