Fantastisk thaisuppe med kylling, nudler og andet godt. Den er lige så god dagen efter, så lav endelig en stor portion og slip let om ved køkkentjansen dagen derpå.

Den spirende suppe
Ingredienser
6-8 personer
2 fed hvidløg
2 spsk finthakket frisk ingefær
3 spsk sort chilipasta
1 citrongræs i store stykker
1 tsk sambal oelek
450 g kyllingefilet i strimler
2 store håndfulde fine haricot verts
3 forårsløg eller en porre
1 løg
1 rød peber
1½ liter kyllingebouillon
10 cherrytomater
3 spsk finthakket frisk koriander
250 g mellemtykke æggenudler
Pynt
100 g bønnespirer. 2 spsk grofthakket frisk koriander (eller fintsnittet babyspinat)
Evt. en håndfuld grofthakkede letristede, usaltede cashewnødder
Opskrift og billede venligst udlånt fra bogen "Rollinger og Roulader"
Tilberedning
1
2
3
4
5
Tip
Vil du give suppen et yderligere velsmagende og dekorativt løft, kan du tilsætte en god håndfuld pillede tigerrejer.