Fantastisk thaisuppe med kylling, nudler og andet godt. Den er lige så god dagen efter, så lav endelig en stor portion og slip let om ved køkkentjansen dagen derpå.

Tilberedning

45 min - 6-8 personer

Tilberedningsmetode
Opvarm lidt olie i en stor gryde og steg finthakket hvidløg og ingefær, chilipasta, citrongræs og sambal oelek et øjeblik.

Skær kyllingefileterne i strimler og lad dem stege med i 6-8 minutter.

Tilsæt nippede haricot verts, der er skåret i ca. 3 cm lange stave med skæve snit , forårsløg i strimler samt løg og rød peberfrugt skåret i tern. Tilsæt kyllingefonden, halverede cherrytomater samt koriander.
 
Lad suppen simre i 15 minutter for svag varme. Tag de store stykker citrongræs op. Kog imens nudlerne i ca. 5 minutter.
 
Tilsæt de kogte nudler og server suppen straks i dine flotteste dybe tallerkener og pynt med bønnespirer, frisk koriander og evt. et drys hakkede, usaltede cashewnødder, der lige er vendt på en tør pande.
 
Tip
Vil du give suppen et yderligere velsmagende og dekorativt løft, kan du tilsætte en god håndfuld pillede tigerrejer.

Opskrift og billede venligst udlånt fra bogen "Rollinger og Roulader"

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.