Delemad for hele familien ! Snup et brød og fyld grønt, kød og dressing på efter smag og behag

Tilberedning

45 minutter - 4 personer

  1. Vend kødet i knust hvidløg, oregano, chili, citronskal og citronsaft, dryp med lidt olivenolie og lad det trække mens resten gøres klar.
  2. Rør yoghurt sammen med finthakkede krydderurter, salt og peber og lad det trække.
  3. Skær agurk i små tern, snit forårsløgene fint og hak chili uden kerner fint. Bland med grofthakket mynte og krydr med salt og peber.
  4. Grill pebrene til skindet er mørkt og bobler op. Afkøl og pil skindet af. Skær dem i grove tern.
  5. Skær/riv squash i lange bånd og grill dem hurtigt på begge sider.
  6. Skær tomaterne i skiver, dryp med balsamico og olivenolie og kom oliven hen over.
  7. Grill kødet 3-6 min. på hver side afhængig af tykkelse.
  8. Skær kødet i tynde skiver på tværs af kødtrådene og anret med lune fladbrød, agurkesalsa, krydderyoghurt, grillede grønsager, tomatsalat og salatost brækket i mindre stykker.

Opskrift og styling: Gitte Heidi Rasmussen
Foto: Betina Hastoft 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Delemad med grillede grøntsager, flanksteak, salsa og fladbrød

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.