Tykkere bund og næsten klassisk pizza. Et sikkert hit hos de yngste.

Deep pan pizza med tomat, ost og chorizo
Ingredienser
4 pers.
Pizzadej
2½ dl vand
50 g gær
2 tsk salt
200 g durummel
Ca. 150 g italiensk hvedemel (tipo 00)
Tomat sauce
1 løg
2 bladselleri
1 gulerod
1 spsk olivenolie
1 fed hvidløg
1 dåse hakkede tomater
1 spsk balsamicoeddike
2 tsk tørret oregano
1 tsk sukker
Salt og peber
Topping
200 g mozarella
Ca. 100 g tynde skiver chorizopølse
2 tsk. tørret oregano
Salt og peber
Frisk basilikum
Opskrift og styling Lone Kjær
Foto: Line Falck
Pizzadej
1
2
3
4
5
6
Tomatsauce
1
2
3
4
Topping
1
2
3
Tip
I stedet for chorizo kan pizzaen naturligvis toppes med fx pepperoni eller skinke.
For et vegetarisk alternativ kan du toppe pizzaen med tynde skiver af rodfrugter så som persillerod, kartoffel eller gulerod.