Lidt syrligt, sødt og lidt krydret

Tilberedning

15 min - 6 stk

  1. Smelt smør.
  2. Rør smør, sukker, cayennepeber, paprika, salt og peber sammen i en lille skål.
  3. Skær limen ud i både.
  4. Grill majsen ca. 5 minutter, vend hyppigt rundt.
  5. Pensl majsen med dit smør imens du griller videre og vender hyppigt yderligere 5 minutter.
  6. Tag majskolberne op. Hvis du har smør tilbage, så held det over og server med limebåde!

Opskrift: Michelle Appelros. Foto: Maria Warnke Nørregaard

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.