Velsmagende, mild og skønt tilbehør til sommerens retter.


Tilberedning

30 min - 4 personer

Skær blomkålen i skiver og damp dem under låg i 3-5 minutter til den er mør, men stadig har bid.  

Mos fetaosten med en gaffel og rør med yoghurt og presset hvidløg. Smag fetacremen til med salt og peber. 

Dryp fetacreme over blomkålen og top med karse.

Tip
I stedet for brøndkarse kan du bruge almindelig karse eller måske endnu bedre begge varianter.

Opskrifter og styling Lone Kjær
Foto: Henrik Freek 

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.