Nyt, anderledes og godt krydret – sådan er det at spise broccoli og spinat på pakistansk.

Tilberedning

30 min - 4 personer

Broccoli, spinat, grøn chili, gurkemeje, salt og vand koges sammen, indtil broccolien og spinaten er kogt helt ud.

Giv det en tur med blenderen og stil til side, mens der gøres klar tilsautering.

Løget steges gyldent i olie. Paprika og ingefær simrer med, inden yoghurt tilsættes under omrøring.

Iblandbroccoli-spinatblandingen og lad det småkoge ved svag varme i 10-15minutter.

Smag til med salt og chilipulver og server med græsk yoghurtog majsbrød.

Opskriften og styling: "Mit pakistanske køkken" af Rushy Rashid, Peoples Press, 199 kr.

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.