Hjemmelavede cup-noodles er et sundt og nemt mellemmåltid, som børn sagtens selv kan lave.

Tilberedning

30 min - 2 personer

Bræk ægnudlerne i mindre stykker og kog dem efter anvisning på emballagen. Kom dem i en si og overbrus dem med koldt vand. Afdryp dem.

Pil løgene og skær dem i tern. Skræl gulerødderne og skær dem i tern.

Varm olien i en gryde og kom karry, løg og gulerod i. Svits det ca. 1 minut. Kom de 5 dl vand og bouillonpulver eller tern i. Kog suppen op og lad den simre 5 minutter under låg. Kom nudlerne i suppen og varm dem kort med.

Smag suppen til med sojasauce, limesaft og sukker. Kom suppen i krus eller tallerkner og pynt med frisk koriander eller klippet purløg.

Tip
Smag evt. til med sambal oelek, hvis du kan lide det hot.
Tilsæt evt. 1 spsk peanutbutter til retten

Opskrift og styling: Bente Nissen Lundsgaard
foto: Henrik Freek

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.