Æbler, pære og en crumbledej af havregryn er den letteste måde at lave en fantastisk kage for hele familien.

Tilberedning

+ 60 min. - 8 pers.

  1. Tænd ovnen på 180 grader.
  2. Skær æbler og pære i både. Fjern kernehus og skær frugten i tern. Vend æbler og pære med sukker og krydderier.
  3. Hak mandlerne groft og vend med groft reven marcipan, hvedemel, havregryn og sukker.
  4. Skær smøret  i mindre stykker og smuldr med fingrene til du har en smuldredej.
  5. Fordel frugten i små smurte ovnfaste forme eller en stor tærteform. Smuldr dejen over frugten og bag i ovnen i ca. 30 min. til dejen er gylden og sprød.
  6. Server crumble lun med flødeskum, creme fraiche eller vaniljeis.

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Line Falck

 

Læs mere om

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Crumble med æbler, pærer, marcipan og havregryn

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.