Super nem kage, der smager af efterår

Tilberedning

45 min - 6 personer

  1. Skær æblerne i mindre stykker med skræl. Riv skallen fint af citronen.
  2. Pres citronsaft ud over æblestykkerne og rør den revne citronskal i sammen med rørsukker. Tilsæt brombær og bland det hele sammen.
  3. Fordel frugten i 6 små forme eller ramekiner. Riv marcipan over frugten.
  4. Skær smør i tern. Ælt smør, mel og rørsukker sammen, til det er som krummer. Hak hasselnødderne og bland i sammen med stødt kanel. Fordel crumbledejen over frugten.
  5. Bag i en 200° forvarmet ovn i 25-30 minutter, indtil frugten bobler, og crumblen er sprød. 

TIP Crumblen kan også laves i et stort tærtefad i stedet for flere små. Bagetiden er så 35-40 minutter.

Opskrift og foto venligst udlån fra bogen "Mad med kærlighed" af Maria Melchior

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.