En dejlig varmende suppe til de kølige dage

Tilberedning

30 minutter - 4 personer

  1. Rist karryen et kort øjeblik i kokosolie og tilsæt løg, ingefær, gulerod, kartoffel og æble i  tern.
  2. Rist endnu 3-4 min. og kom kokosmælk samt bouillon ved.
  3. Lad suppen koge 30 min. til gulerødderne er godt møre.
  4. Kasser ingefæren, blend suppen og smag til med lime, salt og peber.
  5. Server suppen rygende varm med lidt fintsnittet chili, kokos og koriander på toppen.

Tip. Kom evt. en kugle kogte jasminris i skålen inden suppen hældes over, hvis du er rigtig sulten.

Opskrift og styling: Gitte Heidi Rasmussen
Foto: Betina Hastoft 

 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Cremet thaisuppe med gulerod, sød kartoffel og æble

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.