• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
Perlebyg opskrift - Perlebyg med dampede porrer og stegt kyllingefilet - Sæson

Cremet perlebyg med stegt kylling og dampede porrer i estragondressing

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    En vidunderlig servering hvor perlebyg danner basen for måltidet, og hvor kylling kan fravælges hvis man ønsker at gøre retten vegetarisk. De dampede porrer får en vidunderlig smag når de vendes i estragondressingen. En himmelsk spise!

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    30 min
    Jan – Dec
    Dagligt grønt

    Ingredienser

    4 pers.

    Cremet perlebyg

    200 g perlebyg
    2 spsk salt
    150 g fløde
    1 citron
    salt og peber

    Dampede porrer med estragondressing

    4 porrer
    2 spsk flagesalt

    Estragondressing

    30 g frisk estragon
    ¼ dl eddike
    ½ dl olivenolie
    salt
    friskkværnet peber

    Stegt kylling

    30 g smør
    4 kyllingebrystfileter
    salt og peber

    Opskriftudvikling, styling og foto: Maria Charlotte Larsen

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      • Prøv også

      • Toptunet Thaikylling

        Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
        Vil du
        logge ind?
        • (0)
      • Kylling i ovn med porrer og estragon - Opskrift med porrer

        Porre og sprødstegt kylling i ovn med estragon

        Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
        Vil du
        logge ind?
        • (0)
      • Stuvede porrer - Opskrift med porrer og koteletter - Sæson

        Stuvede porrer med koteletter

        Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
        Vil du
        logge ind?
        • (0)
      • Bagte porrer med persille, linser og smilende æg

        Ovnbagte porrer med linser, bacon og smilende æg

        Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
        Vil du
        logge ind?
        • (0)

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies