• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
Opskrift på cremet suppe af pastinak, knoldselleri, persillerod med æble og purløg - Sæson

Cremet grøntsagssuppe med æble og purløg

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Lækker, cremet suppe som serveres med sprødt og friskt pynt.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    30 min
    Aug – Feb
    Dagligt grønt
    Vegetar

    Ingredienser

    4 pers.

    Suppe
    1/2 kg blandede rodfrugter, fx knoldselleri, pastinakker eller persillerødder
    250 g kartofler
    1 lille løg
    1 spsk olivenolie
    1 lille fed hvidløg
    6½ dl grønsagsbouillon
    3 timiankviste
    1 dl mælk
    Salt og peber

    Tilbehør
    2 æbler
    1 lille bundt purløg 
    brød 

    Opskrift og styling: Lone Kjær
    Foto: Anders Schønnemann

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies